Piepschuim
Piepschuim Foto:

Theatergroep Piepschuim in bibliotheek Elst

ELST - Van 9 tot en met 18 april vindt de 87ste Boekenweek plaats  en in die week brengt theatergroep Piepschuim in Bibliotheek Elst  op donderdagavond 14 april, van 20.00 tot 21.00 uur, een ode aan De Eerste Liefde, hét thema van de Boekenweek dit jaar. 

De mannen van Piepschuim bezingen deze liefde: de liefde die je van je sokken blaast, die je totaal onverwachts overkomt en die je volkomen overmant.

Vol overgave zal Piepschuim de liefde met jullie vieren: met schitterende liedjes over de schoonheid en de verwarring van de liefde, over de bijbehorende twijfel en soms het verdriet. Met prachtige muziek, want hoe kun je de eerste liefde beter vieren dan met muziek?
Je eerste liefde neemt een plek in die nooit meer ingenomen kan worden door een ander. En mocht je Piepschuim niet kennen, laat dit dan je eerste kennismaking zijn: je zult verliefd worden!

Piepschuim
Piepschuim bestaat uit taalfilosoof en componist Cor Burger (teksten, zang, gitaren) en multi-instrumentalist en acteur Robbert Koekoek (blaasinstrumenten, bas en percussie). Ze maken shows vol humor, muziek en actualiteit en zijn graag geziene gasten in de Nederlandse theaters en op festivals als Oerol en de Zwarte Cross.

Kaartverkoop online via obgz.nl/agenda of in de bibliotheek: Leden en studenten 4,00 euro; overige bezoekers 5,00 euro. (Alle opbrengsten gaan naar Biblionef, een goed doel dat streeft naar leesplezier voor kinderen wereldwijd.)