Het duo Just Us 2, bestaande uit Lisanne en Tom, op 25 maart bij Het Open Podium Elst.
Het duo Just Us 2, bestaande uit Lisanne en Tom, op 25 maart bij Het Open Podium Elst. Foto: PR

Het Open Podium Elst maakt herstart

ELST - Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld maakt Het Open Podium Elst een herstart. Op vrijdag 25 maart treedt vanaf 20.30 uur een drietal acts op in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst.

Zowel de muzikanten als de organisatieleden van Het Open Podium Elst snakken naar de optredens. Deze optredens worden verzorgd door drie acts, te weten: het duo Just Us 2, zanger/gitarist Salvatore en zanger/gitarist Ton Tacke.
Just Us 2 is een Nijmeegs duo en bestaat uit Tom, die gitaar speelt, en Lisanne, die vooral zingt, maar ook weleens meespeelt op de gitaar of de cajon. Met een uitgebreid repertoire kan eenieder genieten van de hedendaagse muziek tot de ‘oldies’. Zowel Nederlandse, Duitse als Engelse nummers komen voorbij.

Zanger/gitarist Salvatore (voluit Salvatore Giuseppe Sichis) beter bekend als lid van de formatie Bandera Latina en in Elst is hij geen onbekende. Naast verschillende albums en singles met Bandera Latina en trio Ritm'O bracht Salvatore ook de nodige soloprojecten uit. Die gaan van Spaanse en Italiaanse muziek, tot pop, blues, jazz en klassiek, allemaal te beluisteren via Spotify en Apple Music.

De Arnhemse zanger/gitarist Ton Tacke is geen onbekende bij Het Open Podium Elst. Hij is lid van de bands Fake Brothers Blues Band, Doctors Orders, Sugar Mama en Tacke speelt alles wat maar met blues te maken heeft.

Publiek is welkom en zoals gebruikelijk is de entree bij Het Open Podium Elst slechts 2 euro (graag contant, want er is geen pinapparaat aanwezig) aan de kassa. Het eerste optreden begint om 20.30 uur.