Prijzentafel 2018.
Prijzentafel 2018. Foto: Wim Ruisch

Lente-Bridgedrive Heteren

Algemeen

HETEREN - Bridgeclub Rijnbridge Heteren houdt op zondag 24 april de zesde Lente-Bridgedrive. De opbrengst zal ten goede komen aan Kinderspeelweek Heteren ‘Fun 4 Kids Heteren’ met name ook kinderen uit de Oekraïne, in coördinatie met de Gemeente Overbetuwe.

Deelname kost twintig euro per paar. De bridgedrive wordt gehouden in zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat 54 in Heteren. Zitting: 7 x 4 spellen Topintegraal, Inschrijving maximaal 48 paren, tot en met dinsdag 19 april. Aanmelding uitsluitend per e-mail aan rijnbridgeheteren@gmail.com o.v.v. uw namen, telnummer en indien van toepassing uw lidnummer van de N.B.B. Uw aanmelding is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld van twintig euro per paar, aan NL 66 RABO 0315 126 841 t.n.v. W.B.J. Jonkers, inzake Rijnbridge, o.v.v. Lente-drive en uw namen.
De wedstrijdleiding is in handen van Bridgeclub Rijnbridge. Aanmelden aan de zaal vanaf 12.30 uur. Aanvang bridgedrive 13.30 uur. Prijsuitreiking circa 17.30 uur. Er wordt een borrelhapje geserveerd en er is een mooie prijzentafel.