Slijk-Ewijk middenin een snel groeiend landschap.
Slijk-Ewijk middenin een snel groeiend landschap.

Energieborrel en Sportieve Kidsactiviteit in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - We hebben als inwoners van Slijk-Ewijk en Loenen een bijzonder plan gemaakt. Samen willen we onze eigen duurzame energie opwekken én gebruiken. Wij durven te gaan voor een energieneutraal Slijk-Ewijk en Loenen in 2025.

Op zondagmiddag 10 april houden wij een energieborrel. We spreken buiten af. Graag gaan we met alle inwoners van Slijk-Ewijk en Loenen in gesprek en lichten wij de plannen persoonlijk toe.

Je bent van harte welkom op de energieborrel voor alle inwoners van Slijk-Ewijk en Loenen. Van 15.00 tot 17.00 uur staan wij net over de Waaldijk, aan het einde van de Dorpsstraat voorbij het Witte Kerkje in Slijk-Ewijk. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Voor kinderen organiseren wij een sportieve activiteit. Wat dit precies is blijft nog even een verrassing.

Kom langs op zondag 10 april. Jong of oud, in je eentje of met je hele gezin. Iedereen is welkom! Zet het vast in je agenda. Meer informatie staat op www.burgersgevenenergie.nl. Vragen? Neem contact op met Joost Lindner 06 24189757; joost@lindnermail.com.