Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team behield de koppositie, maar moest tegen Kracht & Vriendschap een 6-4 nederlaag incasseren. Bij de tegenstanders waren twee 'materiaal'-spelers en daar hadden de HTTC-spelers de nodige problemen mee. 

Meriam Willemse, Marco Knaap en Frank Balzer wonnen eenmaal in het enkelspel. Verder wonnen Frank en Marco het dubbelspel. Team twee hoopte, tegen koploper Herpen, op een goed resultaat. Dat pakte anders uit, Herpen won met 8-2. Een geflatteerde uitslag, meerdere 'vijfsetters' gingen nipt verloren. 

Bart en Daan Barends wisten eenmaal te scoren. Het derde team trof in ATTV een te sterke tegenstander, alleen Alaa Alsaaidi kwam tot een winstpartij.  Het eerste jeugdteam behaalde, tegen SKF, een fraaie 7-3 overwinning.

John Duncan was met vier zeges uitstekend op dreef. Loek van Wijk won eenmaal en kon samen met John prima overweg in het dubbelspel. Ook het tweede team behaalde een mooie overwinning, Revanche werd met 6-4 verslagen. Tom Duncan won heel knap vier maal. Max Werkman was eenmaal succesvol en won samen met Tom ook het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.