(foto: Administrator)
(foto: Administrator) Foto: Administrator

Night Fever - the very best of the Bee Gees twee keer naar Nijmegen!

NIJMEGEN - Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. En dat gaan we de aankomende maanden doen! Na twee jaar stilte zijn de theaters eindelijk weer volledig geopend en mag er volop gedanst en meegezongen worden. En dat doen we niet één, maar twee keer. We hebben tenslotte wat in te halen. 

Night Fever - the very best of the Bee Gees staat garant voor een fantastische avond uit vol muziek van de gebroeders Gibb. Met de witte jumpsuits, kettingen en borsthaar waren de Bee Gees de helden van de disco. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens de concerten. Maar ook de liedjes waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and Specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

Night Fever speelde de afgelopen jaren al drie keer voor een uitverkocht concertgebouw De Vereeniging en brengt op donderdag 28 april opnieuw het ‘Nights on Broadway’ feest naar deze prachtige zaal. Een show die gevuld is met het bekende Bee Gees repertoire gespeeld door een 9-mans formatie, een decor van led-walls en een gastzangeres die de songs van Celine Dion, Barbra Streisand en Dionne Warwick ten gehore brengt. 

Liever in de buitenlucht genieten van allerbeste livemuziek, de hele reeks Bee Gees hits en een zomers sfeertje? Op 9 juni krijg je nogmaals de kans om Night Fever live te zien. De band komt naar Openluchttheater De Goffert. De show is een absolute mustsee voor iedere Bee Gees-liefhebber, liefst 70.000 Nederlandse fans gingen je voor.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.bestofthebeegees.nl.