Maak op zaterdagmorgen kennis met de padelsport.
Maak op zaterdagmorgen kennis met de padelsport. Foto:

ETV De Helster neemt

twee padelbanen in gebruik

ELST - Op zondag 27 maart neemt ETV De Helster twee nieuwe padelbanen officieel in gebruik. 

Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. ETV de Helster is de eerste tennisvereniging in de gemeente Overbetuwe met padelbanen. De verwachting is dat de padelbanen nieuwe sporters aantrekt, maar dat ook de tennisleden gebruik gaan maken van de banen.

Maak kennis met de padelsport

"Iedere zaterdagmorgen kan men tussen 09.00 en 12.00 uur onder begeleiding van padelambassadeurs kennismaken met de padelsport. Ook niet-leden zijn welkom. Er liggen rackets en ballen voor u klaar.

Iedereen is dan welkom, maar meldt u wel van te voren aan via het formulier op de website van ETV de Helster. Het formulier vindt u in het bericht ‘De padelambassadeurs zijn er klaar voor!!' Enthousiastelingen kunnen ook padelles volgen bij padeltrainers van Padelstars."

Officiële opening padelbanen

In de ochtend van zondag 27 maart zijn ook de finales van de clubkampioenschappen jeugd en in de middag de finales van de senioren. Om 12.00 uur wordt de nieuwe clubkleding, gesponsord door de familie Eerkens, J&J Nautical project en Sport 2000 Snelders Sport, uitgereikt aan onze competitie spelende jeugd. De officiële ingebruikname van de banen is om 12:30 uur. Aansluitend is er een demonstratiewedstrijd padel.

Alle belangstellenden zijn die dag meer dan welkom op het park van ETV de Helster (Schubertstraat 5 in Elst). Meer informatie staat op www.etvdehelster.nl.