Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder biedt Marijke van Brandenburger, bezoeker Huiskamer van Elst, een petit-fours aan voor bij de koffie. (foto: Hester van Aalst)
Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder biedt Marijke van Brandenburger, bezoeker Huiskamer van Elst, een petit-fours aan voor bij de koffie. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Wethouder en GBO-leden lopen mee

in de Huiskamer van Elst

ELST _ Afgelopen donderdag 3 maart liepen wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder en GBO-leden een ochtendje mee met het gastteam in de Huiskamer van Elst en verzorgden zij daar de koffie en thee.

Het is goed om te weten wat er leeft en speelt in de gemeente Overbetuwe en in dit geval in het dorp Elst. Met het oog op de naderende verkiezingen, is het belangrijk om contact te hebben met inwoners en weten wat er speelt. Een mooie plek voor ontmoeting en verbinding is natuurlijk De Huiskamer van Elst; een goed voorbeeld van een concept van ontmoeting en verbinding wat duidelijk voorziet in een behoefte in het dorp Elst. En inmiddels wordt dit ook door de andere kerndorpen omarmd en zie je binnen de gemeente Overbetuwe steeds meer Huiskamers ontstaan.

Wethouder Dimitri HorsthuisTangelder en aantal GBO-leden kwamen niet met lege handen en hadden iets lekkers meegebracht voor bij de koffie, dit werd erg gewaardeerd door de bijna 60 bezoekers van de Huiskamer. En onder genot van kopje koffie en de lekkernij kwamen er mooie gesprekken op gang.

Doordat het zonnetje scheen, konden de bezoekers nu ook weer gebruik maken van de grote serre bij Aster Uitvaartzorg, de lokatie waar de Huiskamer van Elst, is gevestigd voor ontmoeting.
Iedereen is welkom om eens binnen te lopen: Elke donderdagmorgen van 10 - 12 uur en de laatste zondag van de maand van 14 - 16 uur. Info: www.huiskamervanelst.nl en email: info@huiskamervanelst.nl.