(foto: Dimitri Horsthuis - Tangelder)
(foto: Dimitri Horsthuis - Tangelder) Foto:

De basis in de Overbetuwse klei!

OVERBETUWE - Gemeentebelangen Overbetuwe is de lokale partij van Overbetuwe. Hoogst noodzakelijk om de belangen van alle dorpen/kernen goed te vertegenwoordigen. In maart 2018 stemde bijna dertig procent van de Nederlandse kiezers op een lokale partij. Waarom zou je stemmen op een lokale partij in plaats van een landelijke partij? 

Gemeentebelangen Overbetuwe vertegenwoordigt de hele gemeente Overbetuwe. Niet alleen de mening van een bepaalde doelgroep, zoals bij landelijke partijen het geval is. Dit zie je aan de mensen binnen deze partij. Ze hebben zowel linkse als rechtse standpunten. Ze zijn jong en oud en ze hebben verschillende achtergronden en ervaring. Gemeentebelangen Overbetuwe heeft alle vrijheid in het samenstellen van een evenwichtig en sterk programma. Daarbij niet verbonden aan een landelijke partij en hoeven zich niet te houden aan een landelijke visie of standpunt.
Bij het maken van plannen of het bepalen van een standpunt betrekt Gemeentebelangen de inwoners van Overbetuwe zo veel mogelijk. Daarbij wordt rekening gehouden met lokale wensen.

Gemeentebelangen Overbetuwe bestaat uit betrokken, lokale mensen en weten daardoor erg goed wat er leeft in de gemeente Overbetuwe. Gemeentebelangen Overbetuwe heeft een panel opgezet, dit panel bestaat uit een groep betrokken inwoners uit de gemeente Overbetuwe. Zij krijgen 4-6 keer per jaar een e-mail met daarin een politiek onderwerp. 

Wil je meer weten? Bezoek de website: www.overbetuwepanel.nl. Gemeentebelangen Overbetuwe laat je meepraten en meedenken en samen worden de lokale onderwerpen besproken. Gemeentebelangen Overbetuwe is benaderbaar, laagdrempelig en transparant en heeft ruime kennis en ervaring en hebben zowel ervaring in de rol van oppositie- als coalitiepartij. Geen banden met het Haags pluche maar hebben de basis in de Overbetuwse klei! Stem daarom 16 maart Gemeentebelangen Overbetuwe LIJST 2 www.ikkieslokaal.nl.