Shop-event bij Elswhere Fashion in Andelst

ANDELST - Elsewhere en The Make zijn twee modemerken met een heel eigen stijl. Het statige hoofdkantoor in het Gelderse Andelst is prachtig gelegen aan de Waal. De voormalige boerenhofstede werd afgelopen jaren compleet gerenoveerd en van alle - energiebesparende - gemakken voorzien. Dankzij 250 zonnepanelen is het pand volledig energieneutraal. Hier werkt het team - patroontekenaars en naaisters - aan verrassende collecties. Ook de smaakvolle showroom en het voorraadmagazijn zijn in het pand gevestigd. 

Alles zit dus onder één dak. Dat levert een hoop werkplezier en tijdswinst op en bespaart vele kilometers die niet gereden hoeven worden. Voor de productie van de kleding beschikt Elsewhere over een eigen naaiatelier in Polen. Dat heeft grote voordelen. Allereerst zijn de lijntjes kort, wat erg prettig werkt.
Maar het grootste voordeel is dat we geen grote aantallen hoeven te maken. "We produceren wat we nodig hebben en dat draagt weer bij aan een duurzame wereld. Producten waar veel animo voor is kunnen we eventueel bij maken. Dat gebeurt regelmatig, deze items worden dan binnen een paar weken geleverd. Onze klanten - groothandels en winkeliers - zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee. En wij ook!"

Wil je een kijkje nemen bij het bedrijf aan de Waaldijk, en de nieuwe collectie bekijken? Dat kan tijdens het shopevent op 17 en 20 maart.

Elsewhere Fashion, Waaldijk 9 Andelst; +31 (0) 24 3600068; www.elsewherefashion.com.