Afbeelding

Boekenmarkt in Driel

Algemeen

DRIEL - Wat fijn dat de meeste corona-maatregelen zijn opgeheven. Daarop durft de werkgroep RommelPlusMarkt van de protestantse kerk Driel  het weer aan om een boekenmarkt te organiseren. Dit keer dus niet in de winter die al voorbij is, maar eens kijken hoe de boekenmarkt in het voorjaar bevalt. 

Het zal plaatsvinden op de dagen vrijdag 25 maart (16.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 26 maart (10.00 tot 12.00 uur). Plaats van handeling dit keer de oude monumentale kerk zelf (Kerkstraat 8 in Driel) die na de laatste verbouwing nog multifunctioneler is geworden. En daarmee is, om toch nog even in de corona-sfeer te blijven, in dit geval het nieuwe-normaal toch echt beter dan het oude normaal.

Wat natuurlijk wél ‘oud-normaal’ is gebleven, is dat wij u nodig hebben, zowel als kopers, maar wat ons betreft ook gewoon voor de gezelligheid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Snuffelen door een grote voorraad goed gesorteerde boeken, beetje kletsen, altijd lekkere koffie én niet duur. O ja, en neem alstublieft zoveel mogelijk gepast geld mee, want ‘pinnen’ is helaas nog niet mogelijk.

Heeft u nog goede boeken waar u vanaf wilt, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Dick Huiskamp (026 4742239). Hij komt graag de boeken (beoordelen en) ophalen.