Afbeelding

Cinema Paradiso: Vuur en Verlangen

Algemeen

ELST - Op zondagmiddag 13 maart om 15.00 uur staan drie topmusici van Cinema Paradiso in Theater De KiK in Elst met hun voorstelling ‘Vuur en Verlangen’. Kaartjes inclusief drankje zijn 18,25 euro en te bestellen via www.theaterdekik.nl of via 06 83896581.

Vuur en Verlangen: Pareltjes uit de muziekhistorie, maar op een manier die men nog niet eerder heeft gehoord. Cinema Paradiso bestaat uit de topmusici Andre Heuvelman (trompet/flügelhorn), Wilmar de Visser (contrabas) en Henry Kelder (piano) die hun sporen verdienden in de klassieke muziek. 

André Heuvelman is geen man die maanden van tevoren precies bepaalt wat hij gaat doen. Hij improviseert het liefst op het moment zelf om een interactie aan te gaan met het publiek, in een intieme setting. Daaruit moeten onverwachte ontmoetingen tot stand komen. André: ‘Stel je voor... Stel je voor dat je je verlangen toe zou laten. Dat je je zou overgeven aan het moment... Onze muziek raakt dat... Zonder kloppen binnen...En dan... Zal er ruimte zijn voor vuur. Jouw vuur zal ontbranden!’