President Prins met zijn Hofdames en Jeugprins met zijn Jeugdprinsessen.
President Prins met zijn Hofdames en Jeugprins met zijn Jeugdprinsessen. Foto: Demi en Nica Gertsen

Eindelijk weer feest in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Wat hebben we genoten van onze Dolle Dagen. Heerlijk dat het allemaal weer mocht, en met Testen Voor Toegang was het zaterdagavond en zondagavond - beide avonden 1100 bezoekers - helemaal uitverkocht. Ook de maandagavond was het met 500 feestbeesten een uitverkocht huis. En wat een sfeer in beide zalen van de mooie nieuwe Hoendrik: Ons Deurdouwersnest.

Onze nieuwe Jeugprins Xander de Voltreffer en Jeudprinsessen Robine en Isis werden tijdens hoedjesdag op de Sint-Willibrordusschool bekend gemaakt. Samen met de 175 jeugdige Deurdouwertjes zorgden zij vrijdagavond meteen voor een knallende start.
Die avond werd ook afscheid genomen van Prins Bas de Feestbouwer en Hofdames Marieke en Petra. Meer dan drie jaar vormden zij het Prinsentrio, en wat hebben ze zich voortreffelijk laten zien.

Zij werden opgevolgd door Prins Tommy de Deurstarter met zijn Hofdames Brit en Lara. Deurdouwers in hart en nieren en van Prinselijke bloede. En dat hebben ze laten zien tijdens de Dolle Dagen. Wat een energie kwam er los met hen op het podium en al die feestvierders in de zaal. Het was een heerlijk feest voor jong en oud, dat werd afgesloten met de grote finale op dinsdagavond.
Wat fijn dat het allemaal weer kon.