Afbeelding
Foto: Nienke de Groot

Theater De Kik en Oekraïne

Algemeen

ELST - Theater De KiK in Elst doet mee aan het landelijk initiatief van de culturele sector om iets voor Oekraïne te betekenen. Op vrijdag 18 maart organiseren zij de benefietavond ‘Imagine’. Elke Rouwmaat begeleidt tijdens deze avond bekende nummers met een lach en een traan. Meezingen mag! Kaarten zijn te bestellen via de website www.theaterdekik.nl of telefonisch via 06 838 965 81.  

Samen met zoveel mogelijk muziek- en theaterliefhebbers willen we deze bijzondere avond genieten van bij de gelegenheid passende optredens en op die manier geld inzamelen voor Oekraïne. (Semi-)professionele artiesten die ook graag een bijdrage willen leveren door middel van een optreden kunnen zich aanmelden via info@theaterdekik.nl. Dat kan een muziekoptreden zijn maar dat mag ook iets poëtisch, een dans- of theatraal optreden zijn. 

De opbrengst van deze avond gaat naar Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de inwoners van Oekraïne. Bij dit landelijke initiatief hebben zich al ruim 255 culturele instellingen aangesloten. De lijst met de verschillende acties en initiatieven door het hele land wordt elke paar uur bijgewerkt op de website www.h-artforukraine.nl.