Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team wist de koppositie te behouden, door Rhenus met 6-4 te verslaan. Marco Knaap wist met goed spel drie partijen te winnen. Frank Balzer en invaller Daan Barends wonnen eenmaal. Het dubbelspel werd knap gewonnen door Frank en Daan. 

Ook team twee draait goed mee in hun klasse. De Treffers werd met 7-3 verslagen. Herpen staat bovenaan, maar HTTC ligt op de loer. Yoeri Liethof kwam met drie zeges uitstekend voor de dag. Daan Barends won keurig tweemaal en Bart Barends was eenmaal succesvol. Verder ging de winst in het dubbelspel naar Bart en Yoeri. 

Het derde team kon het tegen het sterke Slagvaardig niet bolwerken. Er werd dapper partij geboden, maar het lukte alleen Erik van Welie om te scoren.

Het vierde team behaalde de eerste zege in deze competitie, Slagvaardig werd met 6-4 verslagen. Hans Wassink was met drie zeges ouderwets op dreef. Bert Vennik won fraai tweemaal. Rene' Roelofs komt er steeds beter in en wist eenmaal te scoren. Jammer dat het dubbelspel nipt verloren ging. Bij de jeugd waren er geen wedstrijden. Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl.