Start HeteRun. (foto: Gabi van Breenen)
Start HeteRun. (foto: Gabi van Breenen) Foto: Gabi van Breenen

Jubileumeditie HeteRun in Heteren

HETEREN - Op 15 mei zal eindelijk de jubileumeditie van de HeteRun plaatsvinden. We kijken enorm uit naar de 5e HeteRun op 15 mei. Dat er weer samen gelopen kan worden met alle inwoners van Heteren en omstreken! 

"In dit jubileumjaar willen we nog meer mensen, van jong tot oud, stimuleren om mee te doen. Voor de kinderen is er de 500 en 1000 meter hardlopen. Voor de volwassenen de 5 en 10 kilometer hardlopen. Daarnaast voor iedereen de wandeling van drie kilometer. Noteer de datum alvast in je agenda. De inschrijving zal medio maart open gaan."

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van de HeteRun is mogelijk door sponsoring en de enthousiaste hulp en inzet van vrijwilligers. "Voor de jubileumeditie zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen, als bijvoorbeeld verkeersregelaar of bij de verzorging van de lopers. Aanmelden als vrijwilliger kan via: https://www.heterun.nl/aanmelden-als-vrijwilliger/".

Professionele looptraining

Speciaal in voorbereiding op de HeteRun organiseert De Loper een achtweekse cursus. "Acht weken nog even serieus trainen om een prachtige tijd neer te zetten? Of wil je je hardlooptrainingen wat serieuzer aanpakken en een paar weken lekker meetrainen in een groep? Schrijf je in voor deze 8-weekse cursus, start 23 maart in Heteren!"
Meer informatie zie: https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13736-run-to-the-start-heterun/

Dank aan sponsoren

Met de opbrengst van de Overbetuwe Doet-cheques is er in 2020 de virtuele HeteRun georganiseerd met ruim honderd deelnemers. Dank is er aan alle donateurs. Ook dank aan de sponsoren die ook in 2022 de HeteRun ondersteunen!