uitleg bij de maquette van Fort Pannerden
uitleg bij de maquette van Fort Pannerden Foto: jos peters

Voorjaarsvakantie vier je op Fort Pannerden

DOORNENBURG - Tijdens de voorjaarsvakantie is Fort Pannerden vanaf dinsdag tot en met zondag geopend van 11:00-17:00 uur. Voor de kinderen tot 11 jaar is er speciaal de route Expeditie Fort Pannerden. De real live game Elememts is te boeken van 12 jaar.

Kunst en natuur komen regelmatig samen op het oostelijk binnenplein van Fort Pannerden. Fort Pannerden ligt midden in de natuur en wil graag een divers, cultureel en historisch bolwerk in de Klompenwaard zijn.
De houten beelden van Wil Schropp passen hier uitstekend bij. ‘Een noest, barst of een onverwacht kleurverschil in het hout dwingt de kunstenaar zijn idee aan te passen. Dit is de spanning tussen de mens en het hout.’. Meer te lezen en te zien op: www.houtenbeelden.nl.

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met het werk van Will Schropp. Dat kan tijdens de reguliere openingstijden van Fort Pannerden, dinsdag 1 - 6 maart van 11:00-17:00 uur. De tentoonstelling is tot en met mei te zien.

De expositie is gratis bij een bezoek aan Fort Pannerden. Meer weten over Fort Pannerden, de Klompenwaard en alle soldaten die in het fort gestationeerd waren? Kijk op onze website voor de activiteiten van het fort, meer informatie over deze expositie is te vinden op www.fortpannerden.eu/evenementen.