Wees jezelf, ontmoet anderen!

Algemeen

OVERBETUWE - Ben je homo, lesbisch, bi of transgender en wil je op een laagdrempelige en ongedwongen manier andere gelijkgestemden ontmoeten? Dan is De Kringen iets voor jou!

Wat is een Kring? De Kringen zijn groepen van homoseksuele jongens, mannen, meiden of  vrouwen, die maandelijks samen komen. We organiseren de avond zelf, bij iemand thuis.

Wat doen we allemaal? Ieder kringavond is anders; we praten gezellig met elkaar over diverse zaken waaronder verliefdheid, coming-out en omgaan met je homoseksualiteit. Daarnaast gaan we regelmatig naar de bioscoop of theater, het nachtleven in, maken een wandeling of gaan soms een weekendje weg.
Verder zijn er ook landelijke activiteiten met onder andere een boot op de Gay Parade en activiteiten tijdens de Roze Zaterdag.

Waarom de Kringen? Ben je net naar een andere stad verhuisd en wil je nieuwe vrienden maken? Of gewoon andere homo’s leren kennen? Worstel je nog met je gevoelens en wil je daar serieus met andere homo’s over praten? Dat kan allemaal bij de Kringen!


Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om in contact te komen met andere homo’s, maar het grote voordeel van de Kringen is juist het persoonlijke contact tussen de kringleden dat bijdraagt aan verdieping en het ontstaan van vriendschappen. Daarnaast leer je vanzelf, via via, weer andere homo’s kennen.

“Dus stop met het onnozele gechat op internet, in je eentje naar het homocafé hoeft ook niet meer, krop je gevoelens niet op! Kom bij de Kringen! Voor meer info  zie www.dekringen.nl of mail naar vrouwenkringnijmegen@gmail.com of mannen.nijmegen@dekringen.nl.”