Afbeelding

op zoek naar ‘bijzondere’ voorzitter

Algemeen

ELST – Het uit ouders van jongvolwassenen met een verstandelijke beperking bestaande ouderinitiatief ‘Bij Ons Thuis’ bundelt de krachten om in Elst (Overbetuwe) een levensloopbestendige woonvorm te realiseren voor deze bijzondere doelgroep. Voor de door de ouders in het leven geroepen Stichting ‘Bij Ons Thuis’ is het ouderinitiatief nog op zoek naar een ‘bijzondere’ voorzitter.

Stichting ‘Bij Ons Thuis’ heeft inmiddels een ANBI-status en is samengesteld uit een bestuur en diverse commissies die nauw met elkaar samenwerken. Voor het bestuur van de stichting zoekt het ouderinitiatief een enthousiaste en bevlogen voorzitter die affiniteit heeft met de doelgroep en het als een uitdaging beschouwt om te helpen met het realiseren van de plannen. 

Stichting ‘Bij Ons Thuis’ is op zoek naar een voorzitter die graag samenwerkt en goed kan navigeren tussen verschillende belangen en partijen. Een voorzitter die de lijnen uitzet en samen met het bestuur het proces bewaakt. Een voorzitter die samen met een enthousiast team van ouders, jongeren en andere betrokkenen bouwt aan een veilig en bestendig thuis voor circa zestien uit Overbetuwe en directe regio afkomstige jongvolwassenen met een beperking.

Hoewel op dit moment nog gezocht wordt naar een geschikte locatie ziet het ouderinitiatief de woonvorm het liefst gerealiseerd worden op een centrale plek, bij voorkeur nabij het (dorps)centrum van Elst en in de directe omgeving van de familie en het sociale netwerk van de bewoners. Een plek die voor de bewoners aanvoelt als thuis.

Voor meer informatie zie: www.wooninitiatiefbijonsthuis.nl