Afbeelding
Foto:

Naar Huus Toe viert feest!

HERVELD - Uit de gehele omgeving, en ook uit uw dorp, komen al vele jaren mensen naar dagverzorging Naar Huus Toe in Herveld. Op een mooie, landelijke plek worden zij ontvangen... Maar, wanneer gaat iemand naar de dagverzorging? En wat doet hij daar dan? Allemaal terechte vragen, die waarschijnlijk nu bij u opkomen. 

Onze gasten hebben met elkaar gemeen dat ze belemmeringen ervaren bij het gebruik van hun geestelijke vermogens. Het zijn mensen met een vorm van dementie. Onze gasten komen naar de dagverzorging om daar ondersteuning te krijgen en zo ontlasten wij ook de mantelzorgers bij hun intensieve mantelzorg taak.

Wij spelen in op thema’s die spelen in de groep. Thema's kunnen zijn: de Olympische spelen, verkiezingen of het weer, maar ook algemener: natuur, kindertijd/vroeger, muziek en voeding.

Wij zorgen ervoor dat elke gast, kan aansluiten bij zo’n thema. Voor de één bestaat dit uit het meerdere weken werken aan een onderwerp, bijvoorbeeld een egelhuisje bouwen of een winters dorpje schilderen. Een ander neemt deel aan gesprekken, proeft in de keuken, of bekijkt foto's. Tussentijds drinken we op vaste momenten samen koffie en genieten wij van een vers bereide, warme maaltijd.

Voor alle gasten staat hetzelfde doel centraal: wij maken een thuis waar ieder tot zijn recht komt. Dat betekent dat wij structuur bieden, herkenning creëren, uitnodigen tot activiteit en hem/haar zich zo veilig en geborgen mogelijk te laten voelen. 

Inmiddels bestaat Naar Huus Toe op 1 maart 2022 alweer 10 jaar. En dat vraagt om een feestje. Er wordt een vernieuwde website gelanceerd en alle betrokkenen worden getrakteerd op taart. Heeft u ook interesse gekregen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Dagverzorging Naar Huus Toe Bredestraat – Noord 36A 6674 MP Herveld  Tel 0488 – 750 729 info@naarhuustoe.nl www.naarhuustoe.nl.