Oranjevereniging Zetten-Hemmen en SV Excelsior organiseren Koningsdag in Zetten/Hemmen

ZETTEN/HEMMEN - Na twee jaar corona ziet het ernaar uit dat we onze activiteiten weer kunnen oppakken. Als eerste gaan we weer een normale Koningsdag van maken met kinderfietstocht (09:00 uur) onder begeleiding van de Scouting Zettenband, gevolgd door de aubade op het Julianaplein (09:30 uur). Aansluitend wordt in samenwerking met voetbalvereniging Excelsior, Koningsdag 2022 verder ingevuld.

SV Excelsior organiseert een 5x5-toernooi voor groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen. Informatie en inschrijving zal via de scholen worden aangekondigd. Voor de kleintjes zijn er een draaimolen, springkussen en spelletjes. En wil je een tijdelijke professionele tatoeage, dan kan dat ook!. De kleedjesmarkt wordt ook op het terrein van SV Excelsior gehouden. 

"Het lichtspel door de Ds. Van Lingenschool georganiseerd, zal er ook zijn; daarmee houden we al een traditie in stand. Vanaf 17:00 zal een dj muziek verzorgen tot aan 20:00 uur, waarmee we het programma afsluiten.
Een volledig overzicht wordt nog uitgewerkt, maar zet het vast in je agenda. Koningsdag 2022 op het terrein van SV Excelsior. Samen gaan we er een mooie dag van maken!"

A"ndere lokale verenigingen die het leuk vinden om een bijdrage te doen in welke vorm dan ook kunnen zich aanmelden. Dit kan dansen, clinic, begeleiding of promotie zijn, laat het weten via ons mailadres (info@oranjeverenigingzetten-hemmen.nl). Tevens verhuren we kraampjes tegen een kleine vergoeding.

Overbetuwe Doet Vouchers: Gooi ze alstublieft niet weg! Schenk ze ons! Wil je dit niet online doen, deponeer ze dan in onze brievenbus aan de Dijkgraaf 57, Weegbree 42, Calsstraat 18 of Nansenstraat 25."