2Gether repeteert. (foto: M van Workum)
2Gether repeteert. (foto: M van Workum) Foto: M van Workum

Muzikanten welkom bij Sint-Willibrordus

HERVELD - Sinds een paar weken mogen we eindelijk weer regelmatig samen muziek maken bij muziekvereniging Sint-Willibrordus. Gelukkig zijn alle lessen, door de tomeloze inzet van onze dirigent en docent Hans van Hees, tijdens alle lockdowns gewoon digitaal doorgegaan. 

'Nu we weer bij elkaar mogen zitten, zijn onze jongste leerlingen gestart met de samenspeelgroep 2Gether, zodat ze niet alleen leren spelen op hun instrument, maar ook samen leren spelen. Het is een gezellige groep met onder andere een trombone, sopraan-saxofoon, es-hoorn en trompetten.
Ook het muziekgezelschap van de vereniging is na een lange stop weer gestart. Op het lessenaar staan allerlei leuke muziekstukken zoals The Muppetshow en Queen on Stage. We hopen nog dit  voorjaar een paar optredens te kunnen verzorgen. Extra muzikanten zijn overigens altijd welkom!"

"We zijn een klein gezelschap met een grote diversiteit aan instrumenten, zoals slagwerk, f-hoorn, saxofoon, bugel en dwarsfluit. Voor alle instrumenten kunnen we de muziek aanpassen, zodat iedereen een plaatsje kan vinden in deze groep. Als je twijfelt aan je niveau, of het is al erg lang geleden dat je muziek hebt gemaakt, kom dan gewoon eens mee repeteren. De eerste zes repetities zijn geheel vrijblijvend. De repetities vinden plaats in De Hoendrik in Herveld op maandagavond van 19.45-21.00 uur." Voor meer informatie: willibrordus.ha@gmail.com.