Bridgen in Elst... het kan weer!

Algemeen

ELST - Ja, het kan en mag weer! Daarom is de Elster Bridgeclub weer begonnen met live bridge! We spelen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond in zalencentrum Onder de Toren in Elst. Elke avond heeft zijn eigen charme u zult zich zeker thuis en in elk geval welkom voelen.

“We spelen zolang het nodig is volgens een aangepast corona-protocol om zo de maximale bescherming aan de deelnemers te garanderen. Omdat de horeca gebonden is aan vervroegde sluitingstijden beginnen we voorlopig om 19.00 uur en sluiten om ongeveer 22.00 uur af.

Vanwege de corona- maatregelen kunnen we maar een beperkt aantal paren toelaten en is vooraanmelding verplicht. Maar desondanks is er nog steeds voldoende plek voor nieuwe leden en we nodigen iedereen, die een keer sfeer wil proeven, mee te doen. Dat kan drie avonden gratis als aspirant lid.Inschrijven kan via de agenda op de website van EBC(https://7073.bridge.nl/evenementen/)of via een email bericht ebc.inschrijvingen@gmail.com, of telefonisch bij Marianne van Kampen,de voorzitter: 06 40506646.”

Ook organiseert EBC een vrije inloop op de woensdagmiddag, eveneens in Onder de Toren. Daar kan iedere thuisbridger gezellig aanschuiven, aanvang 13.30 uur, aanmelden tot 13.15; nu is nog vooraanmelding verplicht; kosten voor NBB leden 1.50 euro per paar, niet-NBB-leden betalen 2.00 euro per paar.

“Als u nog niet kunt bridgen ,maar wel kennis zou willen maken met deze mooie sport verwijzen we u naar de beginnerscursussen die jaarlijks georganiseerd worden. Dat is een initiatief van de bridgeclubs Elst, Huissen en Bemmel. Neem contact op met Steef Weijers, gediplomeerd docent (06 45638238, email: steefweijers@hotmail.com).”