Kaartavonden bij SVCH weer van start

Algemeen

HERVELD - Na een tijdelijke onderbreking wegens sluiting van de horeca, gaan we van SVCH weer van start met onze kaartavonden in ons clubhuis aan De Zandakkers.

Er is weer gelegenheid om te rikken, klaverjassen of jokeren. De kaartavonden zullen op de volgende vrijdagavonden worden gehouden op 04 en 25 maart, 15 en 29 april, 20 mei 2022 (extra kaartavond) en 10 juni (slotavond en prijsuitreiking clubkampioen). De aanvang is om 19.45 uur, aanwezig om 19.30 uur, het inschrijfgeld is 5,00 euro.

Men wordt verzocht zich van te voren op te geven (ook voor de eerste avond) en ook af te melden als men niet komt (in verband met de tafelindeling). Opgeven/afmelden bij Diny van Baal, 0488 452318.

Clubkampioen

Aan het einde van het seizoen zal worden gekeken wie gemiddeld het beste heeft gespeeld. Iedereen die minimaal zeven avonden heeft mee gekaart, dingt mee naar de titel clubkampioen. Hij of zij die gemiddeld het hoogste aantal punten heeft gescoord (bij jokeren uiteraard het laagste) mag zich kampioen noemen. Ook hieraan zijn prijzen verbonden.