Bezoekers huiskamer genieten van een heerlijk kopje soep.
Bezoekers huiskamer genieten van een heerlijk kopje soep. Foto: Hester van Aalst

Blije gezichten bezoekers Huiskamer van Elst

Algemeen

ELST - Wat waren de bezoekers en de vrijwilligers weer blij dat op 3 februari de deuren van de Huiskamer van Elst weer open gingen. En iedereen van harte welkom geheten kon worden.

Stichting ontmoeten en verbinden Elst, waar de huiskamer onder valt, wilde de openstelling vieren door bij de koffie Elster koek te serveren. Deze werd geleverd door Desiree Snelders, die sinds februari 2021, de ijssalon ‘’BijDees’, runt midden in het dorp. Het bestuur van de stichting vindt samenwerking en verbinding met lokale ondernemers erg belangrijk.

Het werd helemaal een feest toen er ook nog om 11.00 uur heerlijke soep werd geserveerd. Verzorgd door Maaike van Beek, van de Soeptafel, die sinds 1 januari 2022 ook onder de paraplu valt van de stichting valt.

Iedereen wil weer graag fysiek ontmoeten, een praatje maken en gezellig bij elkaar zitten en genieten van een kopje koffie/thee. De vrijwilligers hebben aandacht voor de bezoekers en bieden altijd een luisterend oor. Veel mensen hebben, dankzij de Huiskamer, een fijn moment waar ze elke week weer naar uit kijken.

Bij de Huiskamer van Elst is iedereen welkom, of je nu in Elst woont of daarbuiten of je nu jong bent of jong van geest. De Huiskamer is elke donderdag open van 10.00 tot 12.00 uur en de laatste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur bij AsterUitvaartzorg, Kokkeland 17.

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er soep geserveerd door de Soeptafel in De Ruimte aan de Sint-Maartensstraat 32B in Elst. Hiervoor moet je je wel aanmelden bij Maaike: mvanbeek1966@gmail.com of 06 44986453. Info Huiskamer: www.huiskamervanelst.nl