Ine in de aanval tegen Bit.nl.
Ine in de aanval tegen Bit.nl. Foto: René Roelofs

Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team van HTTC wist ook de tweede wedstrijd met grote cijfers te winnen. In Bergharen werd Smash ‘76 met 9-1 verslagen. Meriam Willemse en Frank Balzer wonnen knap driemaal. Lennard Springvloet- Dubbeld won tweemaal en was samen met Frank ook in het dubbelspel op dreef. 

De competitie is nog jong, maar de koppositie voelt goed. Ook team twee kwam goed voor de dag, Revanche werd met 7-3 op zij gezet. Yoeri Liethof en Daan Barends wisten met goed spel driemaal te scoren. Verder werd het dubbelspel gewonnen door Bart en Daan Barends. 

Het derde en vierde team spelen, na de promotie in de vorige competitie, een klasse hoger en hebben het niet gemakkelijk. Team drie verloor met 9-1 van Bit.nl. Er werd evenwel goed en aanvallend gespeeld, maar de routine van de tegenstanders gaf de doorslag. Het lukte Alaa Alsaaidi om een partij te winnen. Het vierde team speelde ook een leuke wedstrijd, Kracht& Vriendschap was echter te sterk.

Bert Vennik en Patrick van Alst wisten ieder eenmaal te scoren. De jeugdteams kwamen niet in actie. Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl.

.