Afbeelding
Foto:

Vera Mann - Goesting

ELST - Op zaterdagavond 19 februari om 20.30 uur kan men van de voorstelling 'Goesting' van Vera Mann komen genieten in Theater De KiK in Elst. Een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater. Bestel u kaartjes via www.theaterdekik.nl of bel 06 11031923.

Een reis vol herkenbaarheden, van vallen en opstaan, van hoogte- en dieptepunten, van liefde en vriendschap en de zoektocht naar wie je nog bent als bepaalde dingen in het leven wegvallen. Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van ondermeer Michel Legrand, Joni Mitchell, Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee en multi-instrumentalist Diederick Ensink.

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt u mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling. Als kind was ze niet alleen geobsedeerd door Chopin, maar ook door Barbra Streisand, de geboorte van een kalf toen ze tien jaar oud was, had een heleboel toevallige ontmoetingen waardoor ze uiteindelijk op het podium belandde.