Puur Voetbal en Sport BSO Lent/Bemmel-sportdag

LENT - Wil jij ook in de voorjaarsvakantie mee doen aan een gave sportdag? Puur Voetbal en Sport BSO Lent/Bemmel slaan opnieuw de handen ineen na een eerdere succesvolle editie!

"We organiseren op vrijdag 4 maart weer een sportdag bij en in samenwerking met voetbalvereniging DVOL in Lent. Of je beginnend, gevorderd, wel of geen lid van een vereniging, speler of keeper bent: het maakt niet uit, iedereen tussen de 4 en 14 jaar oud is welkom om drie uur lang lekker te sporten en voetballen.

Wat gaan we doen? Diverse voetbalspellen, zoals de Fifa Skill Games, een echte penaltybokaal op een eerste elftal-keeper, snelheidsmeters en Smartgoals komen voorbij! Daarnaast gaan we ook diverse andere sport- en spel activiteiten doen zoals rugby, lasergamen, basketballen, atletiek en speel je een supergaaf en origineel 'escape room'-spel!

Het draait bij ons op deze sportvoetbaldag om plezier! Samen genieten van diverse sporten 'met een lach op je gezicht'. Om 11.30 uur begint de eerste groep en om 16.00 uur is de laatste groep weer klaar. In de tussentijd krijg je uiteraard diverse gezonde tussendoortjes en genoeg te drinken.

Heeft uw kind interesse om mee te doen aan deze sportdag? Kijk voor meer info op https://puurvoetbalacademie.nl/sportdag.