Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - De voorjaarscompetitie is deze week weer van start gegaan. Het eerste team ging als een speer van start, SKF werd met 10-0 verslagen. Meriam Willemse, Marco Knaap en Frank Balzer wonnen soepel hun enkelspelen en het dubbelspel werd gewonnen door Meriam en Marco. 

Team twee leek, tegen BIT.NL, op weg naar een ruime zege. Na een 4-1 voorsprong moest HTTC toch een puntendeling toestaan. Bart en Daan Barends wonnen tweemaal, verder ging het dubbelspel naar Yoeri Liethof en Daan Barends. Het derde team trof in SKF een tegenstander met veel routine en verloor met 7-3. Jeugdspeler Bodhi Lindeboom won tweemaal, een prima prestatie. Het dubbelspel werd keurig gewonnen door Berdien Lammers en Erik van Welie.

Het eerste jeugdteam speelde tegen Shot en na een spannende en goede wedstrijd werden de punten gedeeld. John Duncan en Loek van Wijk wonnen tweemaal en samen ook het dubbelspel. Team twee kwam tegen Zevenaar met 1-0 achter, maar eenmaal warm gedraaid, werden de andere wedstrijden allemaal gewonnen. Derhalve een mooie 9-1 overwinning. Tom Ducan won viermaal en Max Werkman driemaal. Samen waren ze ook in de dubbelspelen trefzeker.

Er is bij HTTC, met name bij de jeugd, nog ruimte voor nieuwe spelers. Info: www.httc71.nl.