Afbeelding
Foto:

De Ladiesnight Driel

DRIEL - De Ladiesnight Driel is een gezellige avond uit voor vrouwen wat jaarlijks wordt georganiseerd door Sabine Jacobi en Ramona Pauwelsen. Op deze avond kan je lekker shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen. Kom een kijkje nemen bij de vele verschillende standhouders; kleding, massages, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, woonaccessoires, nagelsalon, baby- en kinderspullen, lekkernijen en nog veel meer.

Deze avond is voor alle soorten ladies. Kom samen met je vriendinnen, buurvrouw, moeder, zussen. Het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom! De vierde editie van de Ladiesnight wordt gehouden op vrijdag 8 april van 19:00 tot 22:00 uur. Het evenement vindt plaats bij zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel.

Dit jaar hebben we de beschikking over alle drie de zalen én de gymzaal. Er zijn 73 kraamhouders die aanwezig zijn en hun diensten en/of producten aanbieden. Vorige editie hadden we ruim 3driehonderd bezoekers! We hopen dit jaar weer op zo'n groot bezoekersaantal.

Wil jij er dit keer ook bij zijn als bezoeker? Aan de deur kan je entreeticket kopen voor zes euro per persoon. In de voorverkoop kost een entreeticket vier euro per persoon. Zodoende twee euro korting én je ontvangt ook nog een gratis lot voor de loterij. Op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders.

Dit jaar zullen we via een online site de ticketverkoop verzorgen. Je ontvangt dus geen papieren tickets meer, maar na bestellen ontvang je de bestelde E-tickets in je mail. Deze E-ticket kan je uitprinten en meenemen of je kan de E-ticket op je telefoon laten zien bij de entree. De E-tickets zullen dan gescand worden bij binnenkomst.

We hebben het event al een paar keer moeten uitstellen in verband met coronamaatregelen, de tickets met oude datums zijn gewoon nog geldig in 2022. Voor de ticketverkoop en meer informatie kijk op www.ladiesnightdriel.nl. Volg ons op facebook en Instagram om op de hoogte gehouden te worden over deze avond.