Popkoor Akkoord.
Popkoor Akkoord. Foto: Popkoor Akkoord

bij Popkoor Akkoord

Algemeen

ELST - Nu Nederland opnieuw open gaat, zet ook Popkoor Akkoord haar deur wijd open.  

Het eerste evenement van 2022 is een open repetitieavond. “Heeft het jou altijd al leuk geleken om samen met een live-band popmuziek te zingen, dan ben je bij Akkoord aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar nieuwe sopranen, tenoren en bassen (en ook bij de alten is nog een enkele plek vrij). Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat lossen we die avond  heel gemakkelijk op.”

Woensdag 2 februari ben je vanaf 19.45 uur welkom in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. De avond start om 20.00 uur.  Er staat woensdagavond een nieuw nummer op het programma (Raise your glass van Pink), en verder zingen we onder andere nummers als Zombie van The Cranberries, Sweet child  of mine van Guns & Roses en I’m still standing van Elton John.

Het is goed om te weten dat Popkoor Akkoord de basisregels vanuit de rijksoverheid volgt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

“Heb je interesse of wil je eerst graag wat meer weten? Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht op het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com. Iedereen is van harte welkom!”