Nieuwe activiteit in De Loohof

Algemeen

ZETTEN - “Wilt u weer wat gaan doen nu we langzaam wat meer mogen? Wij van het ontmoetingscentrum in De Loohof willen in de loop van februari beginnen met samen borduren in combinatie met andere handwerksoorten.

“Dankzij een sponsor, en namens zijn moeder, die het allemaal niet meer zo goed kan zien, zijn wij in het bezit gekomen van een grote hoeveelheid garen in allerlei kleuren, stramiens, naalden, voorbeelden en andere benodigdheden om te borduren. En dit willen wij graag delen met mensen die het borduren leuk vinden.”

“Dus, wil je graag samen borduren of het leren, meld je aan via dloohof@gmail.nl, bel even naar 04888 48078 (tijdens activiteiten) of loop even binnen tijdens de dagactiviteiten en geef je op. Wij gaan dan samen bepalen wanneer wij starten en op welke tijd.”

Mogelijke dagen zijn de woensdagmiddag,vrijdagmiddag of eventueel op een avond. Ook de andere handwerksters(ers) zijn welkom om samen iets leuks en leerzaams te ondernemen.

Heb je een ander idee voor een activiteit laat dit even weten, Wij kijken wat er mogelijk is in ons ontmoetingcentrum aan de Stationsstraat 1 in Zetten.