Cursisten krijgen uitleg van de docent.
Cursisten krijgen uitleg van de docent.

Digitaal Actief van Forte Fit houdt een informatiemiddag

Algemeen

ELST - Op woensdag 16 februari verzorgt Forte Fit voor senioren een inloop-informatie-vraagmiddag over het gebruik van de computer, tablet, of smartphone. 

Docenten van Forte Fit geven deze middag individueel antwoord op uw vragen bijvoorbeeld over Windows 10 en 11 of Apple iOS, Excel, foto’s overzetten of foto’s bewerken met Gimp en het gebruik van app’s op de computer, tablet of smartphone. Denk eens aan de coronacheck-app. Ook geven zij vrijblijvend informatie over het aanbod van computer-, tablet- of smartphonecursussen en workshops in het voorjaar van 2022 en is er gelegenheid tot inschrijven.

Computer-, tablet- of smartphonecursussen: In het najaar start Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb en de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met diverse computer-, tablet- of smartphonecursussen voor senioren. Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben.
Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen zoals werken met de programma’s Excel en Gimp (fotobewerking). Op aanvraag kunnen ook korte workshops over diverse onderwerpen aangeboden worden.
De inloop-informatie-vraagmiddag vindt plaats op woensdag 16 februari tussen 13.30 en 16.00 uur in Sociaal cultureel centrum ‘De Wieken’ in Elst (Prinses Irenestraat 49). Aanmelden vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt, 06 44606844 of mailen naar computer.fortefit@fortewelzijn.nl.