Team fysiotherapeuten van Fysio Kwieker. (foto: Harro Gerritsen)
Team fysiotherapeuten van Fysio Kwieker. (foto: Harro Gerritsen) Foto: Harro Gerritsen

Fysio Kwieker

nieuwe naam voor Fysiotherapie Ross

ELST - Een energieke start in 2022 voor Fysiotherapiepraktijk Ross, want vanaf 1 januari prijkt een nieuwe naam aan de gevel van de Zijlstraat 6 in Elst. De praktijk gaat verder onder de naam ‘Fysio Kwieker’. Ilse Nederlof en Harro Gerritsen zijn verheugd om de nieuwe naam kenbaar te maken. “Deze naam en uitstraling voelen als een frisse, nieuwe start”, zo geven beide fysiotherapeuten enthousiast aan. 

“De naam en het logo passen helemaal bij onze manier van werken”, vervolgt Harro. “We willen een stukje van onze levenslust meegeven aan onze patiënten. We zijn er van overtuigd dat een lach en soms een traan wonderen doen. Wij hebben kennis van bewegen en het menselijk bewegingsapparaat en onze patiënt heeft kennis van het eigen lichaam. Door deze twee te combineren ontstaat een perfect samenspel.” Wat nog mooier is”, voegt Ilse toe, “de naam Kwieker heeft een dubbele betekenis. Kwieker staat voor energiek en vitaal, maar is ook een acroniem voor Kom Weer In Eigen Kracht En Revalidatie. En dat is precies waarom wij elke dag op staan en aan het werk gaan.” 

Optimale zorg op maat
Fysio Kwieker biedt optimale zorg op maat voor ieder mens. Ieder individu is uniek, dus de zorg ook. De fysiotherapeuten zorgen ervoor dat de patiënt de behandeling krijgt die nodig is bij zijn of haar klacht of hulpvraag. De praktijk biedt de volgende therapievormen aan: fysiotherapie, kinderfysiotherapie i.o., schouder- en elleboogrevalidatie, knierevalidatie oedeemtherapie, neurorevalidatie, duizeligheid, C.O.P.D. therapie, medische preventietraining en Gecombineerde Leefstijl Interventie (G.L.I.). Indien een ander specialisme nodig is, verwijst Fysio Kwieker door naar één van de vele samenwerkingspartners in de regio. “We streven naar optimale zorg en als wij dat niet in huis hebben, helpen we onze patiënten verder.”

De nieuwe naam en uitstraling heeft Fysio Kwieker vertaald in de aankleding van de fysiotherapiepraktijk. Dit willen de fysiotherapeuten graag vieren, maar is door corona op de lange baan geschoven. Een bewuste keuze. “We willen dit graag op een manier zonder beperkingen. Echt een feestje en dat is op dit moment niet mogelijk,” zegt Ilse. “Maar”, vervolgt Harro, “je kunt ons wel volgen op Facebook en Instagram. Daar delen we onze kennis en wat ons bezighoudt.” En zo kunnen patiënten, relaties en andere geïnteresseerden uit de regio op de hoogte blijven van het wel en wee van Fysio Kwieker.