Afbeelding
Foto:

Oliebollen bij Banketbakkerij Paul Janssen in Elst

ELST - Het einde van het jaar is in zicht en daar horen natuurlijk de lekkerste oliebollen bij. 

"Na vijftig jaar de oliebollen met de hand te hebben te hebben gemaakt en in die tijd meer dan een miljoen oliebollen gebakken hebben, zijn we nu overgestapt op een volautomatische oliebollenlijn. Waar we 1800 oliebollen per uur mee kunnen maken. Het is wel een andere oliebol dan u gewend bent van bakkerij Paul Janssen. Maar de eerste reacties na een proefsessie waren overweldigend. We gaan ook zeker in de toekomst een gooi doen naar de Titel Bekroond met Goud." 

We beginnen met bakken daags na kerst op 27 december en blijven bakken tot en met oudjaarsdag zolang er vraag is. Doordat we zoveel oliebollen per uur kunnen maken, hoeven we geen voorraad aan te leggen en krijgt u superverse oliebollen. 

Natuurlijk bakken we ook weer de bekende frituur appelflappen waar we in de regio om bekend staan. Nieuw dit jaar zijn de kwarkini’s , een lekker kwarkbolletje in de frituur gebakken met een verrassende smaakbeleving. Ook voor appelbollen en appelflappen bent u bij ons aan het juiste adres. Bestellen mag maar hoeft niet, wij blijven bakken zolang u vraagt!"

Banketbakkerij Paul Janssen, Rädeckerstraat 13, Elst (Gld). 0481 372922, www.banketbakkerijpauljanssen.nl.