Play-Inn Concert wordt verzet!

OVERBETUWE - Op vrijdag 26 november hebben we, Bigband Overbetuwe, koor Together, de Scouting Zetten Band en de Play-Inn deelnemers, mogen kijken en luisteren naar de ingelaste coronapersconferentie.

Hier werd de aankondiging van strengere maatregelen gedaan, iets waar we nu mee te maken hebben. Dit is onder andere een avondsluiting voor verenigingsactiviteiten na 17:00 uur.

Voor zaterdagavond 11 december zijn we bezig een play-inn concert organiseren voor muzikanten die graag hun hobby weer op willen pakken en om de inwoners van de gemeente een avond vol vermaak te bieden. Helaas gooit corona nu weer roet in het eten: tot tenminste 14 december kunnen we niet in de avond repeteren en/of het concert houden.

Het initiatief vinden we nog steeds erg leuk en we zijn van plan om snel weer een nieuwe datum te prikken. Zodra er meer duidelijkheid is over de komende tijd zullen we u hierover informeren.
Het uitstellen van het concert heeft echter wel de gelukkige bijkomstigheid om nog meer muzikanten de gelegenheid te bieden deel te nemen aan het concert. Bespeel je een instrument of heb je dat in het verleden gedaan en vindt je het leuk om samen met ons muziek te maken? Geef je dan nu op! Meer informatie en/of opgeven via www.scoutingzettenband.nl