Albert Heijn Driel is open! (foto: Albert Heijn, Ruben Schipper)
Albert Heijn Driel is open! (foto: Albert Heijn, Ruben Schipper) Foto: Albert Heijn, Ruben Schipper

Meer vers en gemak

bij vernieuwde Albert Heijn Driel

DRIEL - Albert Heijn in Driel is na een ingrijpende verbouwing weer open. De supermarkt van ondernemer Ger Koopman heeft nu het nieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers en gemak. De opening werd officieel verricht door Mirlanda van Baal die al 35 jaar in de winkel werkt. 

Albert Heijn Driel heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 9.000 euro aan de voedselbank geschonken. “We vinden het fijn dat we de Voedselbank Regio Arnhem extra kunnen ondersteunen”, aldus de ondernemer.

De vernieuwde winkel heeft brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Ook de buitenkant van het pand is aangepakt. Zo zit de entree nu op een logische plek. De winkel is zeer energiezuinig. “Er is overal isolatie aangebracht, we hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel”, vertelt Ger Koopman. “Onze Albert Heijn is helemaal klaar voor de toekomst!”

Albert Heijn Driel heeft een gevarieerd versaanbod. Je vindt er ook verspakketten, maaltijdsalades en ultraverse maaltijden. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een groot aanbod vleeswaren, kaas en tapas. De bakkerij biedt diverse soorten brood, gebakjes en chocolade. De winkel heeft ook zelfscankassa’s. Ger Koopman: “Voor onze klanten is zelfscan nieuw. Daarom staan medewerkers uiteraard klaar om ze hierbij te helpen. Als je bij de gewone kassa wil afrekenen, dan kan dat natuurlijk ook.”

Albert Heijn aan het Polenplein 24a in Driel is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Nu ook zelfscankassa’s bij Albert Heijn Driel. (foto: Albert Heijn, Ruben Schipper)
Van alles voor ontbijt, lunch en borrel bij Albert Heijn Driel. (foto: Albert Heijn, Ruben Schipper)
Volop keuze uit vers bij Albert Heijn Driel. (foto: Albert Heijn, Ruben Schipper)