Overzicht tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Deze week was er, in verband met corona problemen, een incompleet programma. 

Het tweede team kon aan de goede reeks van de laatste weken geen vervolg geven, Herpen won met 7-3. Daan Barends won tweemaal en Yoeri Liethof eenmaal. Het derde team was niet volledig en verloor met 6-4 van Zevenaar. Invaller Alaa Alssaaidi wist eenmaal te scoren en Jaap van der Garde was tweemaal succesvol. Verder wisten Alaa en Jaap het dubbelspel in winst om te zetten. 

Team vier verloor met 6-4 van Getave’. Door dit kostbare puntenverlies is de spanning weer helemaal terug. Aanstaande vrijdag moet het bij naaste concurrent Shot minimaal gelijkspelen. Johan Soppe, Marc Groenhuis en Hans Wassink wonnen eenmaal en het dubbelspel ging naar Marc en Hans.
Het vijfde team gaat ook voor de titel. De voorsprong op Sethone bedraagt vijf punten en dat moet met de thuiswedstrijd tegen Kracht&Vriendschap voor de boeg wel lukken. Tegen Westa werd er met 6-4 gewonnen. Wilma Stap en Bodhi Lindeboom wonnen keurig tweemaal en Ine Stap wist eenmaal te scoren. Wilma en Bodhi waren ook in het dubbelspel goed op dreef. Bij de jeugd waren er geen wedstrijden.

Bij HTTC spelen de senioren op dinsdag en de training voor de jeugd is op donderdag. Competiewedstrijden worden op vrijdag en zaterdag gespeeld. Belangstellenden, recreanten en competitiespelers blijven welkom in de fraaie zaal in sporthal ‘t Binnenveld in Heteren. Verdere info staat op www.httc71.nl.