Grote knuffelberen.
Grote knuffelberen. Foto: Gerard Bressers

Overbetuwe Doet chequeactie in Heteren

Algemeen

HETEREN - De chequeactie van Overbetuwe Doet loopt alweer een paar weken en de initiatieven worden al aardig gevuld. Ook het initiatief van Fun4kids om nieuwe spullen aan te schaffen voor de beauty-dag begint al vol te raken. Zowel directe donaties komen binnen, als de hoeveelheid cheques in de groene bus bij de Jumbo lopen goed.  

“Het ziet er naar uit dat we het initiatief vol krijgen en spulletjes aan kunnen gaan schaffen. Vanwege de aankomende drukke tijd gaat de groene bus wat eerder weg bij de Jumbo om plaats te maken voor kerstspullen. Het is nog mogelijk tot 2 december de cheques in de bus te doen. Maar laat uw cheque niet verloren gaan en steun bijvoorbeeld de kinderkledingbeurs, Heteren viert vrijheid, Oranjecomité of een ander initiatief. Het zijn allemaal initiatieven opgezet door vrijwilligers om het in Heteren wat leuker of gezelliger te maken, maar ook initiatieven van Vrouwen van Nu en Heterensociaal zijn mooi. Nogmaals laat uw cheque niet verloren gaan en steun een initiatief.”

“Als de box weg is en u wilt Fun4kids blijven steunen mag u ook de cheque afgeven op Irisstraat 27 of Boomgaard 21. Nogmaals steun een initiatief en gooi de cheque niet bij het oud papier; dat is geld weggooien wat goed besteed kan worden.”