Grote verbouwingsactie

bij Auping Store Nijmegen

NIJMEGEN - Auping Store Nijmegen gaat op de schop. De zaak gevestigd aan de Meubelboulevard Nijmegen krijgt een grondige metamorfose. Zo komt er een nieuwe vloer, nieuw plafond, nieuw lichtplan en natuurlijk ook nieuwe bedden. Dit alles om de winkel nog meer sfeer en warmte te geven. In een moderne look worden de allernieuwste bedden gepresenteerd voor een optimale beleving.

Vanwege de verbouwing biedt Auping Store Nijmegen momenteel mooie kortingen tot wel 70 procent op Auping matrassen, bedden, boxsprings en spiraalbodems. Daaronder bekende modellen als Auronde, Essential en Kiruna. Ook beddengoed als dekbedden, hoeslakens en kussens worden extra voordelig aangeboden. Zo kan men al een Auping dekbedovertrek (van 240x220 cm) aanschaffen voor 85 euro per stuk (per twee stuks 150 euro).

De speciaalzaak heeft meer dan 100 matrassen op voorraad en meer dan 50 bedden, boxsprings en spiraalbodems zijn direct leverbaar of kunnen door de klant direct worden meegenomen. Tijdens de verbouwing (van 15 november tot en met 2 december) blijft het naastgelegen Nachtrust (bedden van topmerken) gewoon open en ook daar kan men dan kennismaken met het assortiment van Auping (www.nachtrust.nl). Of breng een bezoek aan het filiaal in Beuningen. 

Ook goed om te weten is dat Auping het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Zo biedt Auping circulaire matrassen en kunnen klanten hun oude matras kosteloos inleveren voor recycling. 

Auping Store Nijmegen, Wijchenseweg 166 Nijmegen. De winkel is zeven dagen in de week geopend, donderdag koopavond. Tel. 024 3450144.