De eerste trompetles.
De eerste trompetles. Foto: Van Workum

Inlooprepetitie muziekvereniging

Algemeen

HERVELD - Sinds de zomervakantie kunnen we eindelijk weer regelmatig repeteren met onze muzikanten. En we hebben weer scholen kunnen bezoeken en workshops kunnen organiseren. Een aantal nieuwe leerlingen is ondertussen begonnen met hun eerste lessen op bugel, trompet en saxofoon. We hopen dat ze het erg leuk vinden en binnenkort al in een samenspeelgroepje leuke liedjes gaan spelen.

Maar behalve jonge muzikanten, zijn wij ook altijd op zoek naar volwassenen die ooit een instrument  hebben gespeeld of het altijd al hebben willen leren. Want dat kan ook heel goed binnen onze vereniging, getuige de moeder van een leerling die drie jaar geleden begonnen is met saxofoon en nu al meespeelt in ons muziekgezelschap. Wij verzorgen lessen voor koperinstrumenten, zoals trombone of bugel en saxofoons, voor kinderen en volwassenen, of je nu wel of niet al ervaring hebt.

“Wij van Willibrordus organiseren op maandag 8 november een inlooprepetitie voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze vereniging. Kom gerust kijken en luisteren bij onze repetities en speel eventueel een stukje mee als je een instrument bezit. Overigens zijn alle soorten instrumenten welkom bij onze vereniging.

De repetitie van ons leerlingenorkest Future is van 19.00-19.30 uur, die van het muziekgezelschap van 19.45-21.00 uur, en we zitten op het podium van De Hoendrik in Herveld. Kom binnen via de ingang van de Grote Zaal, ga na de klapdeuren rechtsaf en je loopt zo het podium op. Voor meer informatie mail je naar willibrordus.ha@gmail.com.