Hervormde kerk in Homoet.
Hervormde kerk in Homoet. Foto: Willy Kleinhuis

Expositie fotoclub Meinerswijk

Algemeen

ELST - Fotoclub Meinerswijk is een club van vijftien enthousiaste amateur-fotografen. Het doel van de club is de deelnemers plezier te laten beleven aan het maken, verbeteren en bespreken van foto’s. Ook technische aspecten komen hierbij aan bod. Tegelijk speelt gezelligheid en ongedwongen jezelf kunnen zijn, met onderling respect naar elkaar, een grote rol.

De club komt maandelijks bijeen. Om de creativiteit te bevorderen wordt elke maand gewerkt met een thema, dat om beurten bedacht wordt door één van de leden. Daarnaast is er ruimte om persoonlijke portfolio’s te presenteren, er worden fotokettingen ‘geregen’ en er worden onderling spontaan afspraken gemaakt om onderwerpen uit te diepen of om gezamenlijk op pad te gaan.

Omdat Fotoclub Meinerswijk in de gelegenheid werd gesteld in de Bibliotheek Elst een expositie te realiseren, is gekozen voor het toepasselijke thema ‘Overbetuwe’. De fotografen zijn doelgericht aan het werk gegaan om een succesvolle expositie te kunnen tonen.

Fotoclub Meinerswijk exposeert dan ook met veel genoegen haar fotowerken op deze veel bezochte locatie. De expositie vindt plaats van 1 november tot 31 december in de Bibliotheek Elst, Adres: Europaplein 1, Elst. De expositie is te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek: maandag tot en met vrijdag van 14:00 - 17:30 uur, zaterdag van 10:00 - 12:30 uur.