Cv De Toorenuulen. (Foto: Wim de Veer)
Cv De Toorenuulen. (Foto: Wim de Veer) Foto: Wim de Veer

Achterste voren van de Toren

DRIEL - In Driel staan ze te trappelen om de carnavalsactiviteiten op te starten. De Uulen gaan achterstevoren van de toren.

Achterste voren van de toren is het thema van de Pronkzitting van carnavalsvereniging de Toorenuulen in Driel. Achterstevoren, ondersteboven, binnenstebuiten het kan niet gek genoeg. De Uulen willen de Pronkzitting aantrekkelijker en groter maken. Met over een paar jaar als einddoel de gymzaal om te bouwen tot een heus theater.

Er is binnen de Toorenuulen een nieuwe groep gevormd met mensen die enthousiast zijn om van de Pronk in Driel iets moois te gaan maken. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is er contact gelegd met een Carnavalsvereniging in Duitsland die een dansgarde hebben en hoe leuk is het dat zij naar de Pronk in Driel komen. Er wordt ook naar bijzondere artiesten gezocht, uit het Dorp Driel maar ook er buiten.

Dit bericht is dan ook een oproep: Wie wil er Achterste Voren van de Toren? Kun jij iets bijzonders en denk je bij alle talentenjachten en tv programma's waarin nieuwe talenten een kans krijgen dat wil ik ook! Dan is dit je kans. Stel je act samen, ga vast oefenen en hou 18 en 19 februari 2022 vrij. Achterste voren van de toren is in Driel bij Zalencentrum de Oldenburg op zaterdag 19 februari 2022.

Heb je vragen of ben je zo enthousiast en wil je zeker zijn dat het podium ook voor jou is? Neem contact op met Willie Schuiling 06 23978499   of email naar: pronkzitting@toorenuulen.nl