De Losse Meuk uit Ede. (foto: PR)
De Losse Meuk uit Ede. (foto: PR)

Volop variatie bij Het Open Podium Elst

Algemeen

ELST - Bezoekers van Het Open Podium Elst, kortweg Hope, kunnen op vrijdag 29 oktober genieten van een variatie aan muziekgenres. Opnieuw is er een drietal muziekacts. De artiesten zorgen voor een muzikaal avond met voor elk wat wils-nummers.

Zalencentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 In Elst is zoals gebruikelijk de locatie waar dat zich allemaal afspeelt. De programmering van vrijdag 29 oktober begint om 20.30 uur en de lijst bestaat uit de volgende artiesten: Ton Tacke, Joke Rondon en De Losse Meuk.
Ton Tacke uit Arnhem is al diverse jaren basgitarist van de bands Sugar Mama en Doctors Orders. Hij speelt daarnaast graag (akoestische) gitaar, waarbij hij regelmatig zingt en soms de mondharmonica gebruikt. Zijn solorepertoire is veelal nummers vanaf de ‘70er jaren.
Eveneens uit Arnhem is Joke Rondon. Deze veelzijdige artiest brengt vrijdagavond verschillende genres ten gehore en dat gaat van covers van Nederlandstalige nummers naar ‘old school’ soul, blues tot jazzy, country en popnummers. Een zeer afwisselend liedjesprogramma waardoor je je zeker niet verveelt.
De Losse Meuk is een groep met leden uit Ede en omgeving. Deze viermansformatie draagt deze muzikale avond bij met rasechte blues, rechtstreeks vanaf de straat.

Entreegeld
Publiek is bij Hope altijd welkom, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter-afstand. De entree bedraagt twee euro, het liefst gepast betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig.