Vrijwilligers geïnteresseerd in presentatie over ontstaan Elst. (foto: Algemene Hulpdienst Elst)
Vrijwilligers geïnteresseerd in presentatie over ontstaan Elst. (foto: Algemene Hulpdienst Elst)

Veel waardering voor vrijwilligers Algemene Hulpdienst Elst

Algemeen

ELST - Vrijdagmiddag 15 oktober hebben bestuur en vrijwilligers van de Algemene Hulp Dienst Elst een mooie middag met elkaar beleefd in zalencentrum ‘Onder de Toren’ in Elst. 

De bijeenkomst werd geopend door de nieuwe voorzitter, Nathalie Koopman. Zij bedankte de vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid met de woorden: ‘Vrijwilligers zoals jullie maken het verschil, jullie geven kleur aan iemands leven door het afleveren van een Tafeltje-Dekje maaltijd, het rijden naar een zorgverlener of een klusje in of rond huis.’  Frits Hoogveld vertelde vervolgens namens Historische Vereniging Marithaime over het ontstaan van Elst. Vervolgens was er alle ruimte om met elkaar bij te praten en te genieten van een heerlijk buffet. Het was een fijn weerzien met elkaar na lange tijd.

“Benieuwd naar wat de Algemene Hulpdienst, de ‘burendienst’ van Elst, voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijwilligersfunctie? Kijk dan op www.hulpdienstelst.nl of neem contact op met het coördinatiepunt door het sturen van een email naar info@hulpdienstelst.nl of bel op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur naar telefoonnummer 0481 374926.”