Omslag boek Hier loop ik dan. (foto: Uitgeverij Rainbow)
Omslag boek Hier loop ik dan. (foto: Uitgeverij Rainbow) Foto: Uitgeverij Rainbow

Presentatie 'Hier loop ik dan'

ANGEREN - De nieuwste bloemlezing van schrijver/publicist Wim Huijser is de verzameling van de mooiste wandelfragmenten in de Nederlandse literatuur van de laatste tweehonderd jaar

De regio Arnhem-Betuwe-Nijmegen is vertegenwoordigd door de schrijvers Noud Bles (Gendt), Ed Bruinvis (Hemmen), Willem Claassen (Beuningen) en Thomas Verbogt (Nijmegen en Arnhem). Deze vier auteurs zijn gevraagd om de presentatie van de verzamelbundel Hier loop ik dan te verzorgen. Op 17 oktober vertellen zij in Angeren in de Protestantse kerk, Molenstraat 1, onder leiding van Wim Huijser over hun fascinatie voor dit landschap en de plek die het inneemt in hun werk. Lezers en wandelaars, liefhebbers van het landschap en de natuur en van mooie verhalen worden uitgenodigd voor de Gelderse presentatie van Hier loop ik dan. Mede-organisator van deze middag is Kunstcollectief Gelderse Poort.

Aanmelden en kaartverkoop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/schrijversbijeenkomst en volg de aanwijzingen. Entree acht euro per persoon, een consumptie (koffie of thee) is inbegrepen.

Als extra voor de liefhebbers na afloop een exclusieve natuurmaaltijd in Landgoed De Brouwketel. Prijs: 12,50 euro (consumpties niet inbegrepen. Aanmelden via hierboven genoemde link. Plaats en tijd middagprogramma: Protestantse kerk Angeren, Molenstraat 1, Angeren, 14 - 16 uur, inloop vanaf 13.30.

Plaats natuurmaaltijd (beperkte inschrijving tot uiterlijk 15 oktober 18.00 uur): Landgoed De Brouwketel, Brouwketel 1, Huissen, vanaf 17.00 uur.