Voorbereidingen boekenmarkt Vloedschuur.
Voorbereidingen boekenmarkt Vloedschuur. Foto:

Boekenmarkt in De Vloedschuur

HETEREN - Een tweedehandsboekenmarkt in de Vloedschuur aan de Kerklaan 4a in Heteren! Het kan weer! Met de herfst en winter in aantocht komt dat goed uit! Want wat is er dàn fijner dan het lezen van een goed boek! 

De aangeboden boeken verkeren in prima staat en zijn op genre gerubriceerd, zoals kinderboeken, romans, oorlogsboeken, sportboeken, thrillers, kookboeken, streekromans, religie, hobby enzovoort. U kunt bij deze markt wellicht net dat ene boek vinden waar u naar op zoek bent. Omdat we enige tijd geen markten konden organiseren kijken we nu extra uit naar een gezellige happening op zaterdag 23 oktober.

"Heeft u nog goede boeken, spellen en puzzels die u niet meer wilt bewaren lever ze dan in bij de Vloedschuur op woensdag 20, donderdag 21 of vrijdag 22 oktober tussen 18.30 en 21.00 uur. Op vrijdagmiddag is er ook een inzamelmoment tussen 15.00 en 17.00 uur. Encyclopedieën en studieboeken worden niet ingenomen."

Tijdens de beurs is er alleen toegang met een geldige QR-code [te tonen via de corona check-app of een uitgeprinte versie] en er wordt gevraagd om de handen bij binnenkomst te desinfecteren. Een zo veilig mogelijke markt wordt zo gegarandeerd. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

Graag tot ziens op zaterdag 23 oktober tussen 10 en 15 uur in De Vloedschuur, Kerklaan 4a in Heteren.