Afbeelding
Foto:

Vestigingen in Elst en Groesbeek én mobiel op zes locaties

Dierenkliniek de Aam met tijd

en aandacht voor u en uw huisdier!

ELST/GROESBEEK – Een jaar geleden startten Fraukje van Doorn en Tim Janssen hun eigen Dierenkliniek de Aam met een vestiging in Elst en in Groesbeek. Mét daarnaast ook een mobiele dierenkliniek, die elke week als ‘De Rijdende Dierenarts’ zes locaties in de omgeving bezoekt. Persoonlijke aandacht, goede kwalitatieve diergeneeskunde en het altijd bereikbaar zijn staat centraal. 

Fraukje en Tim werkten tot vorig jaar beiden bij verscheidene klinieken en hadden een droom: een eigen kliniek met volop aandacht voor dier én baas(je). “Onze slogan is ‘Persoonlijk en dichtbij’, vertelt Tim. “Belangrijk is, dat je steeds te maken krijgt met vertrouwde gezichten. We zijn dan ook voor onze vaste klanten altijd bereikbaar. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.”

“Toen wij met ‘De Rijdende Dierenarts’ kwamen bleek het dé uitkomst te zijn voor veel dieren en hun baasjes in de regio. De bus komt op zes locaties (Mook, Molenhoek, Beek, Leuth, Millingen en Ooij) en is zo ingericht, dat we er veel dieren kunnen helpen. Van vaccinatie tot het behandelen van een gebroken poot. Daarnaast komen we bij de mensen ook aan huis voor de meest uitlopende behandelingen.”

“Operaties en meer gecompliceerde behandelingen worden door ons op de vaste vestigingen uitgevoerd. Daar is Fraukje de specialist in de tandheelkunde en ik leg me veelal toe op de echografie, endoscopie (maag-darm), laparoscopie (sterilisatie/castratie) en rinoscopie (neus).” Bij Dierenkliniek de Aam zijn naast honden, katten, konijnen en knaagdieren ook vogels en reptielen mét hun baasjes welkom!

Dierenkliniek de Aam, Nieuwe Aamsestraat 26c, Elst; Bredeweg 109, Groesbeek; telefoon 085 4000124; www.dierenkliniekdeaam.nl.