Burgemeester Hoytink-Roubos opent woonzorglocatie Andalhof. (foto: Wim Roefs)
Burgemeester Hoytink-Roubos opent woonzorglocatie Andalhof. (foto: Wim Roefs) Foto: Wim Roefs

Burgemeester opent

Andalhof in Andelst

ANDELST - Andalhof, de nieuwe locatie van stichting Samen Zorgen is op vrijdag 24 september officieel geopend door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos. Dit deed zij in het bijzijn van bewoners en genodigden.

Eerder deze maand verhuisden de bewoners van De Hoge Hof naar Andalhof. Nu de meesten hun weg al aardig hebben gevonden en zich er thuis beginnen te voelen, was het tijd de locatie officieel te openen.

Wegwijzer
De burgemeester opende de locatie door het onthullen van een houten wegwijzer die verwijst naar alle plaatsen waar Stichting Samen Zorgen haar zorg en dienstverlening aanbiedt, veelal plaatsen die herkenbaar zijn voor de bewoners van Andalhof. De wegwijzer krijgt een mooie plek in de grote tuin.

Onder de indruk
Na het officiƫle gedeelte werden de gasten rondgeleid door de locatie, waarbij een van de bewoners haar appartement openstelde voor een bezichtiging. De genodigden waren onder de indruk van de grootte van het appartement, de zelfstandigheid waarmee bewoners op Andalhof wonen en de manier waarop de zorg en ondersteuning wordt vormgegeven.

Een wensboom voor bewoners en hun familie
Op de zaterdag werd het feestje nog eens overgedaan: in de ochtend voor vrijwilligers van Andalhof, in de middag vierden bewoners, hun familie en medewerkers de opening. Namens alle bewoners onthulde een cliƫntenraadslid een wensboom, aangeboden door Stichting Samen Zorgen.

Wonen op Andalhof
Voor meer informatie over wonen op Andalhof kan contact worden opgenomen met Wilmanet Buitenhuis, zorgbemiddelaar bij stichting Samen Zorgen: woonzorgbemiddeling@stgsamenzorgen.nl of 0488 820002.