Terug naar uw jeugd. (foto: Pikisuperstar)
Terug naar uw jeugd. (foto: Pikisuperstar) Foto: Pikisuperstar

Seniorenquiz: avondje uit in Memory Lane!

ELST - Voor het vierde jaar organiseert Forte Fit voor 55-plussers haar 'Seniorenquiz'. Zoals de titel al belooft: het is een serie avonden waarbij regelmatig terug gegaan wordt naar ‘uw jeugd’. Het tweede deel van de vorige eeuw levert genoeg vragen en (belangrijk!) daaraan gekoppelde herinneringen op.


"Vanaf oktober organiseren we zeven maanden lang deze gevarieerde quiz. U speelt (iedere avond in een ander team van drie personen) een aantal rondes tegen andere teams. U krijgt een combinatie van open en gesloten kennisvragen, fotovragen, videovragen, geluidsvragen, puzzels en logische denkraadsels die een beroep doen op de kennis, het inzicht en de samenwerking van de leden binnen uw team."


Geen zorgen, zowel de mensen met een overvloed aan nutteloze kennis als de mensen die gewoon een gezellige avond willen hebben komen aan hun trekken. Samenwerking en plezier binnen het team staan voorop!


"En, zoals hiervoor al gesteld, we houden rekening met de gemiddelde leeftijd. Een mooie combinatie van vragen over nu en over het verleden. Iedere avond eindigt met een individuele finale:  welke speler binnen het winnende team is zijn teamgenoten de baas en wordt dé quizzer van de avond?"

"Spreekt dit u aan? Doe dan mee!" Maandelijks, iedere tweede donderdag van de maand in oktober tot en met april. Start: 14 oktober. Tijd: 19.45 tot 22.15 uur. Locatie: Onder de Toren in Elst. Prijs: 60 euro per persoon. Aanmelden: Jan Zwier (jan.zwier@chello.nl).